HÖGA KUSTEN

Välkommen till Höga kusten!
En pärla i norra Sverige.
Här finns det något för alla. Nybörjare eller redan varm i kläderna? Möjligheterna är många för utomhusaktiviteter och upplevelser.
Du kan välja mellan färdiga paket eller skräddarsytt utifrån dina önskemål i form av dagsturer, vandringar, kajakpaddling mellan öar, bergsklättring och fiske, eller varför inte prova på en topptur året runt på skoter, skidor eller till fots. 
Höga kusten- leden är nästan 13 mil lång med många fina guldkorn. Här kan du välja mellan kortare etapper eller en hel dagstur. Jag är din guide där du bland annat får tips på hur du maximerar din vandring. Hur du packar lätt, olika märken och utrustning, hur du håller en bra balans mellan att vara för varm och kall. Hur du gör upp en eld för rätt ändamål, var du bäst slår upp ditt tält, eller är hammock ett bättre alternativ? Vilken mat är att rekommendera?  nudlar, torkad mat eller varför inte njuta av en riktigt måltid lagad över öppen eller primuskök? Allt efter önskemål och din tidigare erfarenhet.
Lite om mig.
Jag har spenderat många timmar i naturen. På fjället i ur och skur. Hemma i Höga kusten men också härjedalska, jämtländska och lapplandsfjällen. Med den erfarenheten och kärleken till naturen vill jag ge dig den absolut bästa upplevelsen.
Hör av er om ni har frågor, funderingar eller önskemål om förslag på paket.
/Linus
Lin.jpg

Tack för ditt meddelande