Vi finns i dagsläget i Stockholm,

Roslagen och Höga kusten.

 

En naturupplevelse som vi hoppas ska falla dig i smaken.

 

I Stockholm kan du boka kursen Newbie där du lär dig camping och överlevnadstips från grunden. En kurs i lugnt tempo. Vill du utmana dig själv lite mer är vår överlevnadskurs Survival något för dig. Här lär vi ut grunderna i överlevnad och improviserad traumasjukvård i fält under tuffare förhållanden.

 

I Höga Kusten kan du boka skräddarsydda upplevelser eller färdiga paket med vår guide Linus. Han erbjuder toppturer, fiske och kajakturer och mycket mer.

 

I Roslagen träffar du vår guide Johan som håller i kursen Newbie med samma koncept som i Stockholm. En kurs anpassad för familj, den ensamma vandraren eller en grupp vänner.

 

Är du instruktör, guide eller bara extremt duktig på vildmark och vill bli en av oss och hålla dina egna kurser?

Hör av dig!

Vi växer och är öppna för möjligheter runtom i Sverige.  

VÅRA INSTRUKTÖRER

Johan

Johan har lång erfarenhet och gedigen utbildning från Försvarsmakten som spaningstroppchef i marinen och flera insatser utomlands.

 

Civilt har Johan tävlat i uthållighet och överlevnad samt spenderat mycket tid i fjällvärlden.

Johan är instruktör på vår kurs Survival tillsammans med Sara-Maria och Andreas samt syns även ibland på våra kurser Newbie.

Johan

Med erfarenhet från skog och sjöscouterna har Johan en hel del att dela med sig av vad gäller konsten att klara sig ute till skogs.

 

Ett favoritområde är kamouflage och förläggning.Han är även utbildad livscoach, något som kan vävas in i  kursen om så önskas.

 

Johan håller i våra kurser i Roslagen.

Linus

Norrlänning som efter många år på vift återvänt till hjärtat av Höga kusten. Genom åren har han byggt upp en bred och gedigen kunskap i överlevnad, vandring i skog och fjäll.

 

Med Linus lär du dig maximera njutningen  av att vandra, säkerhet, väderomslag , materialval, mat och mycket mer.

 

Linus håller i våra kurser i Höga kusten.

Sara-Maria

 Äger Outdoor Experience by Sara.

Norrländska med erfarenhet av civilt och militärt skogsliv i kalla norrländska skogar och varma mygg fyllda dito.

Sara-Maria håller i kursen Newbie i Stockholm och överlevnadskursen Survival.

Andreas

Andreas har förutom sitt genuina intresse för livet till skogs även en gedigen erfarenhet och kunskap från ett av Sveriges hårdaste militära förband. Något han delar med sig av på våra kurser.

Andreas är instruktör på vår kurs Survival tillsammans med Sara-Maria och Johan och syns även ibland på våra kurser Newbie.

Outdoor Experience By Sara har ansvarsförsäkring